Otroci se tujega jezika učijo preko iger, pesmic, slikovnih kartic, spomina, didaktičnih pripomočkov,…Ob koncu vsake ure pa dobijo otroci že prej omenjeno čarobno besedo. Potek ure, njeno vsebino in čarobno besedo si starši lahko vedno po vsaki učni uri pogledajo na naši spletni strani www.center-cveka.si. Na naši spletni strani vedno objavimo tudi urnike za celo šolsko leto in druga dodatna obvestila za otroke in starše.

V skupini je 4-6 otrok. Tečaj se prične v mesecu septembru  in traja do konca meseca maja. Tečaj je 1 krat tedensko in traja polnih 60 minut. Ob zaključku tečaja, torej v mesecu maju  za starše pripravimo zaključni nastop, kjer otroci pokažejo kaj so se med letom naučili. Nato še podelimo diplome ter se posladkamo s sladoledom.

Lokacije tečajev:

Jezikovne tečaje in delavnice organiziramo v prijetnih prostorih našega izobraževalnega centra v Šenčurju. Poleg tega potekajo organizirani jezikovni tečaji še na različnih lokacijah vrtcev in osnovnih šol. V celoti se prilagodimo otrokom in organiziramo tečaje tako časovno kot lokacijsko na način, ki jim je najugodnejši.

Lokacija

Mlakarjeva ulica 78
4208 Šenčur

E-mail

center.cveka@gmail.com

telefon

041 962 418