Že več kot 10 let organiziramo angleške in nemške jezikovne tečaje za otroke v starostni skupini od 4 do 10 let. Imamo mlado in usposobljeno ekipo, ki skrbi za prijetno vzdušje, strokovno znanje in se zna prilagoditi mladim.

Tečaje vedno izvajamo po vnaprej izbrani, aktualni in strokovni literaturi, ki je kot najbolj primerna za to starostno obdobje. Za šolo obvezne otroke smo v prvih 4 letih našega centra uporabljali delovne zvezke kot so Super Me, Here Comes The Minibus 1-2. Kasneje smo jih nadomestili z novejšimi kot so Mini Magic 1-2, Happy House 1-2, Super Bus 1-4, starejše smo pa opustili. Zadnje naštete uporabljamo še danes. Dodali smo tudi nekaj novih delovnih zvezkov The Story Garden, Give me Five. Delovne zvezke dobijo otroci ob prvem srečanju.

Za 1.razred uporabljamo delovni zvezek Happy House 1, za 2.razred delovni zvezek Happy House 2, za 3.razred delovni zvezek Footprints 2. Pri vseh so zraven še učbeniki. Delovne zvezke opremimo tako, da imajo na začetku vloženo besedišče (slovarček ključnih besed v delovnem zvezku, angleško – slovensko) in tabelo za čarobne besede. To so besede, ki si jih vsak otrok mora zapomniti, da dobi naslednjo uro nagrado – štampiljko


Otroci zelo radi obiskujejo naše jezikovne tečaje, s kakovostnim delom pa dosegamo tudi visok nivo znanja.

Zgodnje učenje tujega jezika je priporočljivo, ko otrok dopolni vsaj 4 leta. Z učenjem otroci spoznavajo drugačnosti jezikov, pridobijo posluh za jezik, se naučijo slušnega razumevanja, osvojijo melodijo jezika in posebnosti, jezik sprejemajo z vsemi čutili in jim zato ostane v podzavesti vse življenje.

Tečaji potekajo v skupinah od 8 do 10 učencev. Trajajo 1 šolsko leto (od septembra do junija), enkrat tedensko po eno uro (60 min). Na koncu organiziramo še nastop, kjer otroci staršem pokažejo, kaj so se med letom naučili.

Učne ure so prilagojene starostni skupini otrok. Preko raznih igric, pesmic, kretenj, poslušanja audio programov, slikovnega materiala in drugih pripomočkov otroci interaktivno spoznavajo tuj jezik in pridobivajo potrebni občutek ter posluh zanj.

Lokacije tečajev:

Jezikovne tečaje in delavnice organiziramo v prijetnih prostorih našega izobraževalnega centra v Šenčurju. Poleg tega potekajo organizirani jezikovni tečaji še na različnih lokacijah vrtcev in osnovnih šol. V celoti se prilagodimo otrokom in organiziramo tečaje tako časovno kot lokacijsko na način, ki jim je najugodnejši.

Lokacija

Mlakarjeva ulica 78
4208 Šenčur

E-mail

center.cveka@gmail.com

telefon

041 962 418