Pokličite!
041 962 418

 
 
Novice / aktualno / akcije »

21.06.10 - Angleški in nemški tečaj za najmlajše

 Prijavite svoje najmlajše na angleške in nemške tečaje. Rezervirajte si mesto, ker se skupine že kar polnijo. Septembra začnemo z novim šolskim letom.

14.09.09 - Začeli smo!!

 Pričakovanje otrok je bilo ob začetku šolskega leta resnično zelo veliko.
 

ZaposlitevZaposlitev

Zaposlitev za poučevanje angleških in nemških tečajev 
Obrazec za delo inštruiranja, priprav na maturo, angleških/nemških  tečajev: obrazec

Profesorje tujih jezikov

Izobraževalni center ČVEKA vam nudi stimulativen zaslužek, kreativno okolje in nadvse motivirane tečajnike. Vabimo vas, da se nam pridružite in sooblikujete programe Izobraževalni center ČVEKA, ki svoje slušatelje oblikuje v kreatorje prihodnosti in v sodobne uporabnike jezikovnih znanj.

Native speakerje

V kolikor je angleščina ali nemščina vaš materni jezik in želite svoje znanje posredovati tudi drugim, vam ponujamo dobre delovne pogoje in stimulativen zaslužek.

Študente Filozofske fakultete

Spoznajte sodobne metode poučevanja tujih jezikov in si pridobite dragocene izkušnje. Vabljeni ste, da se nam pridružite. Nudimo vam strokovno usposobljene mentorje iz Slovenije in tujine, ki vam bodo s svojimi izkušnjami in strokovnostjo pomagali, da spoznate svet poučevanja tujih jezikov. Poleg tega vam nudimo vso podporo in vas spodbujamo, da strokovno in osebnostno napredujete.

Prostovoljce

Prepričani smo, da s prostovoljstvom lahko najučinkoviteje pomagate ljudem, ki so vaše pomoči potrebni. S prostovljstvom se bogatite z vse bolj cenjenimi stvarmi v današnji družbi, kot so:

☺občutek da opravljate koristno delo,

☺občutek, da vas nekdo resnično potrebuje,

☺pridobivaš nova znanja, spoznanja, veščine,

☺preizkušaš svoje sposobnosti, znanje, spretnosti,

☺osebno bogatiš in rasteš.

Vse naštete vrednote lahko pridobite kot prostovljci na Izobraževalnem centru ČVEKA. Prostovljcem nudimo vso strokovno podporo, spodbujamo njihovo strokovno rast, nudimo vse potrebne informacije pri izvajanju prostovljstva in vas pri tem podpiramo.


Prošnjo z življenjepisom čimprej pošljite na naš naslov ali na marusa.korelc@guest.arnes.si

 
Bookmark and Share