Pokličite!
041 962 418

 
 
Novice / aktualno / akcije »

21.06.10 - Angleški in nemški tečaj za najmlajše

 Prijavite svoje najmlajše na angleške in nemške tečaje. Rezervirajte si mesto, ker se skupine že kar polnijo. Septembra začnemo z novim šolskim letom.

14.09.09 - Začeli smo!!

 Pričakovanje otrok je bilo ob začetku šolskega leta resnično zelo veliko.
 

Inštrukcije matematikeInštrukcije matematike

Program Inštrukcije matematike obsega poučevanje matematike za gimnazije, fakultete, osnovne in srednje šole. Omogoča, da se dobro pripravite na pisna in ustna preverjanja znanja, opravite izpite na fakulteti, popravite slabe ocene, popravite negativno zaključene ocene ob konferencah, uspešno opravite popravne izpite.


Opis programa inštrukcije matematike

Vrste inštrukcij:

 >  inštrukcije matematike za gimnazije,

 >  inštrukcije matematike za vse srednje šole,

 >  inštrukcije matematike za fakultete,

 >  inštrukcije matematike za osnovne šole,

 >  inštrukcije matematike za druge šole.

 
Inštrukcije matematike izvajajo:

Znanje vam posredujejo profesorji ali absolventi (gimnazije, SŠ, OŠ), ki so se pri svojem dosedanjem delu na tem področju izkazali kot posebej uspešni.

 
Način dela:

Delo naših profesorjev je načrtno. Za vsakega dijaka ali študenta najprej skrbno pregledajo obravnavano snov, ki jo je potrebno usvojiti, mu posredujejo manjkajoče znanje in pripravijo domače naloge za utrjevanje. Pregled domače naloge ob naslednjem terminu omogoča posredovanje potrebne dodatne razlage snovi. Pri večjem obsegu znanja je sestavni del programa testiranje, ki nam pokaže realno znanje učenca in potrdi njegovo pripravljenost.

 
Oblike dela:

Izbirate lahko med dvema oblikama dela:

> izključno individualna

> dvojice

 
Pomembno je, da nam k uram inštrukcij prinesete zapiske predelane učne snovi, učbenike, ki jih pri pouku uporabljate in teste, ki ste jih reševali. S tem boste omogočili učinkovitejše učenje.  


 
Bookmark and Share