Pokličite!
041 962 418

 
 
Novice / aktualno / akcije »

21.06.10 - Angleški in nemški tečaj za najmlajše

 Prijavite svoje najmlajše na angleške in nemške tečaje. Rezervirajte si mesto, ker se skupine že kar polnijo. Septembra začnemo z novim šolskim letom.

14.09.09 - Začeli smo!!

 Pričakovanje otrok je bilo ob začetku šolskega leta resnično zelo veliko.
 

O čvekiO čveki

Izobraževalni center ČVEKA deluje že od septembra 2005. Nahajamo se v Šenčurju na Mlakarjevi ulici 78.

Ime je šola dobila po navihani in jezikavi deklici z imenom KAJA, ki je kot mala deklica spremljala delovanje naše šole že od samega začetka. Sama je že nestrpno čakala, da bo lahko tudi ona sedela v skupini in sodelovala pri učenju.

Vsi predavatelji v Izobraževalnem centru ČVEKA smo predani svojemu delu, vedno dobro pripravljeni, poučujemo z veseljem ter željo, da v čim krajšem času naučimo čim več ter vas hkrati zadosti motiviramo, da vam bo še kakšna urica učenja doma v veselje in sprostitev. Zaradi pozitivnosti, sproščenosti in individualnega pristopa je naše poučevanje uspešno, rezultat tega pa je, da se tečajniki radi vračajo in s seboj pripeljejo še svoje družinske člane, prijatelje in znance.

Pri nas postanete del velike družine, kar se čuti v medsebojnih odnosih znotraj šole tako med učitelji kot med tečajniki.

Majhne in homogene skupine, oblikovane na osnovi selektivnega pristopa, intenzivno usmerjena in sodelujoča skupnost, kot tudi delovno učinkovite metode so samo del naših prednosti. Osredotočeni smo na rezultate in zadovoljstvo naših slušateljev, pri katerih spodbujamo inovativnost, zaupanje in samozavest.

Pri našem delu želimo, da nas spremljata smeh, veselje in obilo zabave.
Vse te kvalitete vsebujejo izobraževalni programi Izobraževalnega centra ČVEKA.

Znanje tujih jezikov povezuje ljudi po celem svetu. Vsi tisti, ki boste pridobili jezikovna znanja in preizkusili naš način dela, boste pridobili zmožnosti za uspeh in dosegli rezultat v današnjem - sodobnem času.

 


 
Bookmark and Share