Pokličite!
041 962 418

 
 
Novice / aktualno / akcije »

21.06.10 - Angleški in nemški tečaj za najmlajše

 Prijavite svoje najmlajše na angleške in nemške tečaje. Rezervirajte si mesto, ker se skupine že kar polnijo. Septembra začnemo z novim šolskim letom.

14.09.09 - Začeli smo!!

 Pričakovanje otrok je bilo ob začetku šolskega leta resnično zelo veliko.
 

GalerijaGalerija

ZAKLJUČNI NASTOP, 31.5.-1.6.2010

Konec maja oz. začetek je bil zaključni nastop za naše tečajnike. Slavnostno smo podelili diplome vsem skupinam in se posladkali s sladoledom.

Nekaj kandidatov se je že prijavilo za novo šolsko leto, zato pohitite tudi vi. Se vidimo naslednje šolsko leto.

Miklavževe delavnice, 3.12.2009
Prišel je čas, ko otroci napišejo pismo Miklavžu. Če so pridni, Miklavž prinese tudi darilo.

V IZOBRAŽEVALNEM CENTRU ČVEKA pa smo pripravili delavnico, kjer smo izdelali parkeljne in piščančke iz kvašenega testa. Nekaj utrinkov z delavnice si lahko pogledate spodaj.

Krompirjeve počitnice 28.10.-29.10.2009

Za otroke smo med počitnicami pripravili dve delavnici. Izdelovali smo:
- metulje iz plute, blaga, papirja
- vlake iz papirja, wc kolutov, blaga,
- barvali smo s tempara barvicami

Imeli smo pa tudi pravljično urico v nemškem jeziku. Na koncu pa so pri angleški urici obravnavali transport in halloween. Med delavnicami pa smo se okrepčali s sendviči, jabolčnim zavitkom in sokom.

Delo med letom

Med šolskim letom tečaji potekajo običajno. V vsaki skupini se nekaj dogaja. Pojejo, rešujejo v delovne zvezke, uporabljajo memory cards, flash cards,...

Nastop 2008

V šolskem letu 2007/2008 sta tečaje za najmlajše izvajali Barbara in Nancy. Po celoletnem delu, so otroci ob zaključku šolskega leta pripravili nastop za starše. Tako so na kratko pokazali kaj so se naučili.

Zaključek leta 2009

Ob koncu leta pripravimo nastop, slavnostno podelimo diplome in se posladkamo s sladoledom. Vsi smo veseli, da je konec šole. Začele so se počitnice, obenem pa nestrpno čakamo september, ko se tečaji ponovno pričnejo.

 
Bookmark and Share