Pokličite!
041 962 418

 
 
Novice / aktualno / akcije »

21.06.10 - Angleški in nemški tečaj za najmlajše

 Prijavite svoje najmlajše na angleške in nemške tečaje. Rezervirajte si mesto, ker se skupine že kar polnijo. Septembra začnemo z novim šolskim letom.

14.09.09 - Začeli smo!!

 Pričakovanje otrok je bilo ob začetku šolskega leta resnično zelo veliko.
 

Angleški tečajiAngleški tečaji

V Izobraževalnem centru ČVEKA že vrsto let potekajo tečaji za predšolske otroke od četrtega leta dalje. Pri oblikovanju programov smo upoštevali razvojno stopnjo, sposobnosti in zanimanje otrok. Stopiti v otroški svet pomeni stopiti v svet iger, pesmi, plesa, slik in pravljic. Skozi te dejavnosti se otroci v sproščenem in domačem vzdušju srečujejo s svojo družino, živalmi, barvami, števili, hrano, oblačili...

 
Predavatelji, ki vodijo te skupine, so usposobljeni pedagogi s smislom in ljubeznijo do dela z otroki. Po vsakem zaključenem sklopu poučevanja dobijo otroci »Mini slovarček«, da lahko tudi doma s starši vadijo naučene besede, fraze in pesmi. Ob koncu vsakega semestra v skupini pripravijo nastop za starše, s katerim predstavijo, kaj so se pri tečaju zanimivega naučili. Tečaji za predšolske otroke potekajo enkrat tedensko po 60 minut.

Nemški tečajiNemški tečaji


Angleške tečaje izvajamo že 4 leta, nas pa vedno več ljudi in obiskovalcev sprašuje po nemškem tečaju za najmlajše. Zato smo v tem šolskem letu uvedli tečaj za najmlajše v nemškem jeziku. Delali bomo v skupinah do 8 otrok.

Delali bomo po naslednjih delovnih zvezkih:

- Meine Freunde und Ich
- Kikus
- Meine Erste Spiel
- Planet
 
Bookmark and Share